Nyheder

                                                                                                         Lektor ved Syddansk Universitet og forfatter


Faglitterært har jeg senest udgivet bogen På kanten af ledelse. Analyser af aktuelle konstruktive og destruktive ledelsesformer.

 

I bogen afsøger jeg forskellige hjørner af ledelsesbegrebet. Billedligt talt interesserer jeg mig for en række ledelsesmæssige biveje, sideveje og afveje med det formål er at aftvinge begrebet ny betydning og indsigt. De forskellige kapitler kan læses uafhængigt af hinanden, det som udgør fællesnævneren er forsøget på at komme rundt om ledelsesbegrebet på nye måder og diskutere den aktuelle udvikling inden for offentlig ledelse. Bogen beskæftiger sig blandt andet med emner som leg og ledelse, destruktiv ledelse, kunst og ledelse, kollektiv ledelse,  nyere ledelsesformer, ledelseskoncepter og studieledelse.

 

Bogen udkom den 15. marts. 2019 på Syddansk Universitetsforlag. 

Skønlitteratur

I forbindelse med krimimessen i Horsens udgiver jeg den. 25. marts romanen Blodbøg på forlaget Dreamlitt. 

Blodbøg er en litterær orienteret spændingskrimi. Torben, en tidligere politimand og privatdetektiv, er gået på efterløn. For et års tid siden mistede han sin kone. Siden har han isoleret sig. Den eneste interesse, han for alvor har, er en stor pladesamling bestående af gammel dansk progressiv rock fra 60’erne og 70’erne. Nødtvunget tager han til Toscana med et rejseselskab – stærkt opfordret af sin datter og få tilbageværende venner. Her sker der et par mystiske dødsfald. Dødsfaldene får Torben til at støve sit gamle efterforskertalent af.


Bogen handler om hævn, sorg, kærlighed og personlig udvikling. Som inspiration er elementer fra Dante’s guddommelige komedie flettet ind i handlingen.


Målgruppen er læsere, som kan lide en litterær orienteret krimi med et spændende plot, og som samtidig holder af dybdegående person- og stemningsbeskrivelser.


Bogen kan bestilles hos din boghandler eller direkte hos forlaget:


https://dreamlitt.com/vare/blodboeg/

Copyright © All Rights Reserved