Blodbøg

                                                                                                         Lektor ved Syddansk Universitet og forfatter

             Udkom den 25. marts

Torben Juhl, pensioneret efterforsker, privatdetektiv og inkarneret pladesamler, har været enkemand i et år, da hans datter får ham overtalt til at tage på en guidet ferie til Toscana. På rejsen oplever han et intenst møde med kunstneren Beatrice og mærker blodet rulle i sine årer for første gang siden tabet af sin kone. Efter nogle dage forsvinder Beatrice. Torben hvirvles ind i en række mystiske begivenheder og må støve sin gamle efterforskningsteknik af, da han opdager, at sagen trækker spor fra Toscana og til hjembyen Odense. Er Beatrices forsvinden en tilfældighed eller er der et større komplot i gang?


Det kom bag på mig, at jeg tog afsted. Man kan vel sige, at jeg snød mig selv. Imens den ene halvdel af mig var uopmærksom, bestilte den anden halvdel rejsen. Nu sad jeg så her i lufthavnen med en hvid porcelænskop fyldt med dampende filterkaffe og kiggede på de mennesker, som jeg formodede skulle være mine rejsefæller den kommende uge.


Blodbøg er første bind i serien om den pensionerede efterforsker Torben Juhl.Se mere om bogen og læs de første kapitler her.


https://dreamlitt.com/vare/blodboeg/


Se en kort videopræsentation fra den krimimesse, som blev aflyst

https://www.facebook.com/Krimimessen/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARDjVj3WBo580g9ODbsSjsjxTUtavXRh-mnlA5UilHP5HTH6MIarxVRNBF6DzwrorXl7du0plNxKIZEFLektørudtalelse

Copyright © All Rights Reserved