Nyheder

 

Skønlitterært er romanen Vinterkrigen udkommet på forlaget Brændpunkt den 15. november. 2018

 

Bogen handler om den 13. årige Lars, hvis store passion er vejr og meteorologi, især is og sne, som han bruger sin fritid på. Den tidsmæssige ramme om fortællingen er vinteren 1979-1980, hvor århundredets snestorm, kaldet Vinterkrigen, begravede Danmark i sne.

Lars forsøger at komme overens med sin mors død samtidig med, at han er et sted i sit liv, hvor han skal lære at tackle venskaber, svigt, forelskelse, spirende seksualitet og får indsigt i voksenverdenens bedrag og dobbeltmoral.

Bogen er fortalt i et poetisk sprog og balancerer mellem det humoristiske, komiske og tragiske.

 

 

Faglitterært har jeg færdiggjort bogen På kanten af ledelse. Analyser af aktuelle konstruktive og destruktive ledelsesformer.

 

I bogen afsøger jeg forskellige hjørner af ledelsesbegrebet. Billedligt talt interesserer jeg mig for en række ledelsesmæssige biveje, sideveje og afveje med det formål er at aftvinge begrebet ny betydning og indsigt. De forskellige kapitler kan læses uafhængigt af hinanden, det som udgør fællesnævneren er forsøget på at komme rundt om ledelsesbegrebet på nye måder og diskutere den aktuelle udvikling inden for offentlig ledelse. Bogen beskæftiger sig blandt andet med emner som leg og ledelse, destruktiv ledelse, kunst og ledelse, kollektiv ledelse,  nyere ledelsesformer, ledelseskoncepter og studieledelse.

 

Bogen udkom den 15. marts. 2019 på Syddansk Universitetsforlag.

 

 

 

                                                                                                         Lektor ved Syddansk Universitet og forfatter

Copyright © All Rights Reserved