Nyheder

 

Den første september 2017 udkom romanen Sådan en dag glemmer man aldrig, der er en selvstændig fortsættelse af de erindringsprægede romaner, I grunden har vi det jo godt, som foregår i 70'erne, og romanen Vi er kun til låns i al slags vejr, som foregår i 50'erne og 60'erne. Sådan en dag glemmer man aldrig har 80'erne som omdrejningspunkt for handlingen og handler om de første formative ungdomsår, hvor barndommen slippes og voksenlivet gribes.

 

Lektørudtalelsen siger blandt andet:

 

Velskrevet erindringsroman om hverdagslivet i 1980’ernes Danmark. En udviklingsforman for læsere, der holder af stemningsbilleder og menneskelige relationer … En fin bog om overgangen fra det nære og familiære og til fokus på ungdomslivets verden udenfor, venner, kærester og de sociale og filosofiske elementer i livet.

 

 

Teksterne er lette, underfundige og sine steder også dybe og eftertænksomme. Forfatteren mestrer sproget på en forfriskende måde. Det er ikke langhåret prosa, men lige-ud-ad-landevejen-prosa, der nok bliver dybt ind imellem, men aldrig så dybt at læseren drukner i det. (Lars B.)

 

Læs mere under anmeldelser.

Copyright © All Rights Reserved