Nyheder

 

Til efteråret 2018 udkommer romanen Vinterkrigen på forlaget Brændpunkt.

 

Bogen handler den 13. årige Lars, hvis store passion er vejr og meteorologi, især is og sne, som han bruger sin fritid på. Den tidsmæssige ramme om fortællingen er vinteren 1979-1980, hvor århundredets snestorm, kaldet Vinterkrigen, begravede Danmark i sne.

Lars forsøger at komme overens med sin mors død samtidig med, at han er et sted i sit liv, hvor han skal lære at tackle venskaber, svigt, forelskelse, spirende seksualitet og får indsigt i voksenverdenens bedrag og dobbeltmoral.

Bogen er fortalt i et poetisk sprog og balancerer mellem det humoristiske, komiske og tragiske.

Bogens er bl.a. inspireret af bøger som Mit liv som Hund, Kapgang og Ekstremt højt & utroligt tæt på.

 

Faglitterært arbejder jeg på en bog med arbejdstitlen På kanten af ledelse.

Her afsøger jeg forskellige hjørner af ledelsesbegrebet. Billedligt talt interesserer jeg mig for en række ledelsesmæssige biveje, sideveje og måske afveje med det formål er at aftvinge begrebet ny betydning og indsigt. De forskellige kapitler kan læses uafhængigt af hinanden, det som udgør fællesnævneren er forsøget på at komme rundt om ledelsesbegrebet på nye måder. Bogen beskæftiger sig blandt andet med emner som leg og ledelse, destruktiv ledelse, kunst og ledelse, kollektiv ledelse og nyere ledelsesformer.

Bogen forventes at udkommet i slutningen af 2018.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved